o ontent-Type“ content=“text/html; charset=UTF-8″>

Rozdíl mezi tím bydlet v nájmu a ve vlastním je obrovský. Zatímco z nájmu může být člověk čistě teoreticky kdykoliv vyhozen, z vlastního ho nikdo jen tak nevyžene. Problém je, že koupit si dnes vlastní bydlení, byť třeba jen ve formě garsonky, je pro stále širší skupinu českých obyvatel složité. Obytných nemovitostí je totiž obrovský nedostatek nejen v Praze a dalších větších aglomeracích. A kde je zájem a zároveň panuje nedostatek, tam se zvyšují ceny. Mnohdy až nechutně. Dříve to řešila hypotéka, nicméně ani tu už není snadné získat. Banky neustále zvyšují nároky, které není vůbec snadné splnit.

peníze na bydlení

Nikdo se tak nemůže divit, že se lidé stále častěji rezignovaně buďto stěhují do podnájmů s tím, že na vlastní bydlení nikdy nebudou mít, nebo se snaží najít nějakou relevantní alternativu. Upřímně řečeno, takovýchto alternativ skutečně mnoho není. Existuje však jedna možnost. Ta má podobu mobilního domu Top-mobilnidomy.cz.

Jsou komfortní

I když si stále hodně škarohlídů myslí o mobilních domech své, jedno se jim upřít nedá, a sice příznivá cena. I lepší modely se dají pořídit i pod milion korun, což jsou při dnešních cenách slušné peníze. Je sice pravda, že se nejedná o bydlení pro velké rodiny, nicméně pro pár s jedním dítětem jsou více než dostačující. Jejich výhodou je nejen příznivá cena, ale také kvalita vnitřního vybavení. To je většinou na opravdu vysoké úrovni, hlavně u nejmodernějších verzí mobilní domů. Ovšem i střední třída na tom není v tomto ohledu vůbec zle. Dobrou zprávou navíc je, že všechno vnitřní vybavení se obvykle započítává do konečné ceny, takže člověk defacto není nucen nic víc přikupovat. Hned ví, jak na tom je.

Plány domu

Je potřeba ještě zmínit, že mobilní domy nejsou obytnými nemovitostmi. Nejedná se o stavby, což je velká výhoda, alespoň co se jednání s úřady týče. Díky tomu stačí po zakoupení jen jedna návštěva na příslušném stavebním úřadu.